Heeft jouw partner bindingsangst? Doe de check!

Sommige mensen vinden het lastig om zich aan andere mensen te binden. Ze vinden het niet zo moeilijk om vrienden te maken en te behouden, maar hebben meer moeite met het hebben van een vaste partner. Heb jij het idee dat jouw partner hier ook moeite mee heeft? Lees dan in dit artikel aan welke punten je een man of vrouw met bindingsangst kunt herkennen. Weet je zeker dat je partner bindingsangst heeft, dan kun je hiermee om leren gaan en dit maakt jullie relatie vele malen gemakkelijker.

Je partner wil je niet al te vaak zien

Jij wil het liefst iedere dag van de week bij je partner zijn. Jouw partner ziet dit niet zo. Hij of zij vindt je heel leuk, maar vindt het meer dan genoeg om je eens per week te zien. Tussendoor mist hij of zij je niet, ook niet als er niet zo veel contact is.

Je partner vindt dat je hem of haar te veel claimt

Omdat je je partner niet zo veel ziet, spreek je hem of haar het liefst zo veel mogelijk via de telefoon. Jij vindt dit prettig en romantisch, maar je partner ziet dit niet zo. Als je hem of haar te veel belt of berichtjes stuurt, is de kans groot dat je partner klaagt dat je hem of haar te veel claimt.

Gesprekken over de toekomst worden altijd afgekapt

Altijd als je over de toekomst begint, krijgt je partner het warm. Hij of zij begint snel over een ander onderwerp of zegt gewoon dat hij of zij niet over de toekomst wil praten. Dit komt omdat je partner het lastig vindt om over de toekomst na te denken, aangezien hij of zij zich niet zo gemakkelijk bindt op de lange termijn.

Het duurt lang voor je zijn of haar vrienden en familie mag ontmoeten

Je partner heeft jouw vrienden en familie al lang gezien, maar jij hebt zijn of haar sociale omgeving nog niet leren kennen. Jij vindt dit heel vervelend en dringt misschien aan op een ontmoeting, maar je partner heeft hier absoluut geen haast mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>